Tule kokemaan leirintäalue Porissa!

FinnDome – Leirintäalue Porissa. Siellä luontoelämys on aivan silmiesi edessä. Tähdet, sateenkaaret, salamat tai sateenropina. Voit katsella niitä mukavasti sängystäsi lämpimien peittojen alta. Domeen mahtuu isompikin perhe. Saunomaan, suppailemaan, patikoimaan, keräämään marjoja tai grillailemaan maistuvaa purtavaa.

Kalustettu Dome 1-10

Yö kalustetussa Dome-teltassa parisängyllä. Dome Teltassa myös pöytä ja tuolit sekä mahdollisuus lisäsänkyyn. Domessa nautit upeista maisemista valmiiksi pedatussa sängyssä loikoillen. Mukaan vain hammasharja ja seikkailumieltä! Ilmoitathan varatessasi saapumispäiväsi ja -aikasi sekä haluatko piipahtaa saunassa. Sesonkihinnoittelu.

Riippumatto

30€/Vrk. Mikä voisi olla nautinnollisempaa kuin lämpimänä kesäpäivänä ottaa lempikirja kainaloon ja oikaista riippumattoon nauttimaan lämpimän kesätuulen hellästä kosketuksesta. Riippumattoyöpyjät voivat tilata myös aamiaisen sekä varata petivehkeet erikseen.

Kenttäsänky

30€/Vrk. Mil-Tec Kenttäsänky tarjoaa maukkaat unet alle 100 kiloisille todellisille erähemmoille ja luontoleideille. Kenttäsänky-yöpyjät voivat tilata myös aamiaisen sekä varata petivehkeet erikseen.

Telttapaikka (vain muutama, pienelle teltalle)

30€/Vrk. Jollet hemmotteluja tai valmiita petejä kaipaa, FinnDomen leirintäalue Porissa tarjoaa myös mahdollisuuden omalla teltalla leiriytymiseen (paikkoja rajoitetusti, maasto osittain kivikkoista).

Asuntoautoille taikka vaunuille meillä ei valitettavasti ole paikkoja tällä hetkellä tarjolla.

Aamiainen 9,5€/vrk/hlö
Leirintäalueella peseytymistilat, WC:t (puucee), grillausmahdollisuus ja tilauksesta ruokapalvelu.
Jos varaat saapumispäivänäsi, soitathan varmistaaksesi varauksen 040 082 1069.