FinnDome INFO – Se pikkaisen fiininpi retkeilyalue

-10 Dome-telttaa jonne todellakin mahtuu, ei tarvi kyykyssä kulkea ja ovat täysin käyttövalmiina odottamassa. Jos varaat domen saapumispäivänäsi, niin soitathan varmistaaksesi varauksen.

-Upeat maisemat silmien edessä ihan vaikka sängystä nousematta. Puolen telttaa kun on pelkkää ikkunaa. Siinä sopii ihastella vaikkapa Otavaa iltasella (kun valkeat kesäyöt antavat tähdille tilaa)

-Dome sisältää 160cm leveän parivuoteen petivaatteineen, ei tarvi mukana siis raahailla muuta kun itsensä ja kaverin jos sellaisen seurasta tykkää. Lisäsänky 10€.

-Sängyt tarvittaessa erotettavissa jollei liian lähellä toista tykkää nukkua

-Keittiö-domessa jääkaappi ja kylmätilaa yhteiskäytössä jos ja kun kylmä juotava maistuu, käytössä myös mikro, kahvinkeitin ja keittolevyt lämpimien annosten valmistamiseen

-FinnDomen leirintäalueella toimii maksullinen ruokapalvelu sekä aamiainen tilauksesta

-Alueella kaikille käytössä grillit, sekä nuotiopaikka nuotiopuineen

-Saunavuorot varattavissa, kesällä saunatiloissa suihku ja talvikaudella lammen vesi lämpiää muuripadassa

-Wc:t 50 m säteellä (puuceet)

-Parkkialue 100 m päässä retkeilyalueelta

-Alueelle mahdollista saapua myös pidemmältä julkisilla kulkuneuvoilla. (Aikataulut)

FinnDome on retkeilyalue vain pikkasen paremmalla tarjonnalla. Muistakaamme siis pakata reippaasti retkeilymieltä mukaan, niihin muuten keveisiin kantamuksiin.

FinnDome tarjoaa:

”Irtiottoa arjesta kaipaavalle luonnon ystävälle, kauneutta arvostavalle, hieman extremeä haikailevalle, mutta kuitenkin mukavuuksista kiinni pitäville pariskunnille, perheille, frendeille… ihan meille kaikille.Meille on FinnDome, kuplatelttojen arvoituksellinen kylä. Lähellä palveluita, vilkkaan uimarannan kyljessä mutta sopivasti syrjässä, luontoäidin syleilyssä. Lammen kupeessa, kallioiden katveessa. Se pitää tuntea ja kokea aivan itse.

Heittäydy siis rohkeasti mukaan, kokemuksia keräämään…”

We dare You!

Map