Skimba-family

Skimba-Family Paketti, talvinen miniloma 3 päivää ja 2 yötä (2 aikuista, 2 lasta)

Tule koko perheen voimin vierailemaan viehättävässä Porissa ja tsekkaamaan mystinen vanhalla louhoksella sijaitseva leirintäalue – FinnDome. Meille voit saapua kevyin kantamuksin, koska meillä majoitut kalustetussa isossa Dome-teltassa. Teltassa on parisänky, pöytä ja tuolit sekä tilaa kahdelle lisävuoteelle. Varustaudu villasukin ja lämpimin yövaattein, vaikka domet ovatkin talviaikaan lämmitettyjä.

FinnDomella on tarjolla grillailua, saunaa ja avantoa upeiden maisemien, jännittävien seikkailujen ja luonnonrauhan kera. Nyt meillä on erityisesti ajateltu lapsiperheitä ja monipuolisia aktiviteetteja, joten tuuthan testaamaan FinnDomen Skimba-Perhe paketin!

Perjantai

Saavu omaan tahtiisi FinnDomen alueelle ja rentoudu hetki Domessa. KeittiöDomeen saat naposteltavat kylmään ja siellä lämmität lapsille kuumat kaakaot. Sillä aikaa laitamme grillin tulille ja saunan lämpiämään, niin voitte testata avannon terveysvaikutuksia ja tiristellä makkarat tai muut herkut seuraavalle päivälle energiaa tuomaan. Pyyhkeet ja kylpytakit tulee talon puolesta.

Lauantai

Lauantai starttaa hyvän aamiaisen jälkeen mitä mainioimmin koko perheen talvikauden tapahtumapaikassa – Ruosniemen Hiihtokeskuksessa. Sieltä löytyy puuhaa kaiken ikäisille talven ystäville. Tarjolla on pulkkamäki, laskettelurinne, vuokravarusteita sekä kuumaa kaakaota kahviosta. Paketti sisältää 3h hissiliput neljälle. Pieni huilihetki Domen pehmeässä vuoteessa tulee rinteen jälkeen tarpeeseen. Mutta ellei siltikään jaksa grillailla, niin ruokaa voi näppärästi tilata 4km päästä kaupungista suoraan leirintäalueelle toimitettuna. Masut täynnä voi käydä nauttimassa pienet löylyt ja avannot.

Sunnuntai

Ellei vielä ole ehtinyt tutkimusmatkailemaan lähimaastossa, niin se kannattaa ehdottomasti hoitaa pois alta heti sunnuntain aamiaisen jälkeen. Louhoksen yläharjanteelta näkee liki koko Porin kaupungin! Ehkä jopa uimahallille asti. Se onkin viimeinen – vaan ei vähäisin – etappi FinnDomen Skimba-Perhe Paketissa. Porin uimahalli on kuin kylpylä, mutta rennolla otteella. Sitä ei voi jättää kokematta!

Toivottavasti tavataan Domeilla

-Varaa alta taikka soita 040 082 1069

Avantouinti
Avantouinti
Lapset rakastaa

Kisat olivat erittäin onnistuneet puhumattakaan arvovaltaisista katsojistamme.

Suurkiitokset kaikille, myös upeasta musiikki ja valoshowsta!